Sådan behandler vi dine data

Vi har altid forsøgt at gøre det helt enkelt, let og gennemskueligt. Derfor er det helt naturligt for os, at vi passer godt på dine data, som du vælger at give os. Herunder kan du se vores forløb og læse hvor og hvordan vi opbevarer dine data.

 

Når du tilmelder dig noget via hjemmesiden

Når du tilmelder dig noget via fdflandsdel6.dk, indtaster du selv dine oplysninger på en formular. Når du trykker »Send«, accepterer du vores behandling af dine data. Breezing Forms sender fra hjemmesiden, som hostet på Gigahost.dk, en mail afsted til den arrangement-ansvarlige leders mail. Her gemmes mailen indtil arrangementet er afholdt og herefter slettes mailen. Ved større arrangementer kopieres dele af oplysningerne ind i et Exel-ark, så vi har styr på antal tilmeldte og har deres oplysninger let tilgængeligt i tilfælde af sygdom m.v.

 

Vi spørger altid, men ellers råb højt

Vi sørger altid for at indhente mundtlige og skriftlige tilladelser til at bruge film, fotos m.v. af medlemmerne på FDF’s medier, profiler, sociale medier og hjemmesider. Har vi alligevel lagt noget op, som du mener ikke skal ligge der kan du altid kontakte os på LDL@fdflandsdel6.dk – og vi fjerner det.

 

Nyhedsmail

Vi vores nyhedsmail administreres gennem MailChimp. Man tilmelder sig nyhedsmailen via hjemmesiden. Vi beder kun om navn og emailadresse. Man kan altid nemt afmelde og slette sig igen ved at klikke på afmeld nederst i nyhedsmailen.
– Link til MailChimp GDPR

 

Kontakt os – og vi sletter!

Hvis du mener at vi har data liggende på dig, som du ikke ønsker vi skal have, kan du altid bede om at se de data, ligesom vi til enhver tid vil slette dine data, såfremt vi ikke bryder lovgivning, love og regler.

 

Har du forslag til forbedringer?

Vi vil rigtig gerne gøre det godt. Derfor er vi også meget åbne for forslag som vil gøre din oplevelse hos os endnu bedre og mere sikker. Tøv ikke med at skrive til os på LDL@fdflandsdel6.dk