Nu kan du komme på lederskole flere gange om året!

Vi oplever en stor efterspørgsel på at komme på kurser i FDF. Altså, en efterspørgsel i at kunne uddanne sig, blive inspireret, tilegne sig ny viden, nye færdigheder, nye måder at se tingene på – og muligheden for at sparre med hinanden.

Derfor præsenterer vi nu en helt ny måde at lave lederskole på. Faktisk er den ikke særlig ny, men alligevel…. måske bare lidt mere nutidig end at lave én lederskole én gang om året.

 

LØBENDE LEDERSKOLE

Nu kan du her på siden løbende tilmelde dig kurser som enten er med fastsatte datoer eller “åbne” . Kurserne er åben for tilmelding så snart de er her på siden. De “åbne” kurser UDEN DATO lukker for tilmelding i det øjeblik at deltageantallet matcher det forudbestemte mindste-deltagelser-antal. Herefter sendes en mail til instruktøren af kurset/modulet og herefter udsender instruktøren en Doodle til alle tilmeldte. Den dag hvor flest kan deltage, afholdes kurset. Dermed er det slut med aflysninger og JA TAK til løbende lederskole hele året, hvor det er JER der bestemmer hvornår kurset afholdes.

[breezingforms name=”lobende_lederskole_hjemmeside”]

[breezingforms name="lobende_lederskole_some"]

[breezingforms name=”natmad”]