Nu kan du komme på lederskole flere gange om året!

Vi oplever en stor efterspørgsel på at komme på kurser i FDF. Altså, en efterspørgsel i at kunne uddanne sig, blive inspireret, tilegne sig ny viden, nye færdigheder, nye måder at se tingene på – og muligheden for at sparre med hinanden.

Derfor præsenterer vi nu en helt ny måde at lave lederskole på. Faktisk er den ikke særlig ny, men alligevel…. måske bare lidt mere nutidig end at lave én lederskole én gang om året.

LØBENDE LEDERSKOLE

Nu kan du her på siden løbende tilmelde dig kurser. Kurserne er åben for tilmelding så snart de er her på siden – og i det øjeblik at deltageantallet matcher det forudbestemte mindste-deltagelser-antal, sendes en mail til instruktøren af kurset/modulet og herefter udsender instruktøren en Doodle til alle tilmeldte. Den dag hvor flest kan deltage, afholdes kurset. Dermed er det slut med aflysninger og JA TAK til løbende lederskole hele året, hvor det er JER der bestemmer hvornår kurset afholdes.

Kursus i Hjemmeside

Lær at lave en flot hjemmeside - helt nemt!
kr.GRATIS
  • Kursus i hjemmeside

  • FDFs gamle hjemmeside system er blevet afløst af et nyt. Det giver mulighed for nemt at lave en flot, god og moderne hjemmeside. Dette moul giver mulighed for at stifte bekendskab med det nye system, se hvor nemt det er at komme i gang og så kan du stille spørgsmål!
  • Modulet afholdes af: Mia Fanefjord Pedersen, som er ansat på forbundskontoret som FDFs kommunikationsmedarbejder.
Der er 10 pladser ledig!

Tilmelding til Hjemmeside-kursus

Tilmeld dig lederskole ved at udfylde nedestående formular og klik herefter "send".